KIRŞEHİR / MERKEZ - Kırşehir Ahi Evran Anadolu Lisesi

Kırşehir Ahi Evran Anadolu Lisesi

Bağbaşı Mah. Kasımağa Çiftliği Cad. 1020. Sk. No3/A KIRŞEHİR
Vizyon
Kırşehir Ahi Evran Anadolu Lisesi olarak; İlimizde ilköğretimden sonra en çok tercih edilen okul olmak, Kendine güvenen, donanımlı öğrenciler yetiştirmek, Öğrencilerin tamamının bir sosyal etkinliğe dahil olduğu, Öğretmenlerin tamamının yurtdışı tecrübesine sahip olduğu, Öğrencilerin tamamının mezun oldukların ilk yılı ülkemizin en iyi üniversitelerine girdiği, Bilinçli ve güçlü bireyler yetiştiği, Ülke kalkınmasına sosyal ve kültürel alanlarda katkıda bulunduğu, Mezunların okuldan kopmadan ilişkisinin kesilmediği bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Kırşehir Ahi Evran Anadolu Lisesi olarak devletin bize verdiği imkanı en iyi şekilde kullanarak insani değerleri benimsemiş dünyayı algılayıp yorumlayabilen, yeteneklerini keşfedip bunları kullanabilen, kendisiyle, çevresiyle, ailesiyle barışık bireyler yetiştiriyoruz. Okulumuz öğrencileri sorumluluklarının farkında, öğretmenleri, öğretmenlik mesleğini layıkıyla uygulayan, yöneticileri, öğretmen olduklarını unutmayan, yardımcı personeli eğitime hizmet ettiklerinin bilincindedir. Okulumuzdaki tüm personel ve öğrenciler okulda bulunmaktan keyif alırlar, okul dışında da Kırşehir Ahi Evran Anadolu Lisesinin bir üyesi olmaktan gurur duyarlar.
Başarılarımız sayfasından ulaşabilirsiniz.
Saatler
PAZARTESİ 8:00 - 15:10 SALI 8:00 - 15:10 ÇARŞAMBA 8:00 - 15:10 PERŞEMBE 8:00 - 15:10 CUMA 8:00 - 15:10
İngilizce Almanca
Belediye Otobüsü, Öğrenci Servisleri, Özel Araç
Servis Bilgisi
öğrencilerimizin pek çoğu velilerimizin belirlediği, farklı güzergahları takip eden öğrenci servislerini kullanmaktadır.
Bağbaşı Mah. (Kasımağa Çiftliği Cad.) 1020. Sk. No:3/A Merkez/KIRŞEHİR
4 KM
Okulumuz menüsü Kontenjan Bilgilerinden ulaşabilirsiniz.
Okulumuz menüsü Kontenjan Bilgilerinden ulaşabilirsiniz.
Okulun Sınav Başarı Durumu
Başarılarımız> üniversiteye yerleştirme başarımız bağlantısından ulaşabilirsiniz.
Sportif Etkinlikler
Basketbol, Futsal, Voleybol, Tenis, Badminton, Hentbol, Masa Tenisi, Satranç, Güreş, Boks, Halk oyunları
Diğer Hususlar
Okulumuza dışarıdan gelen öğrencilerimiz için, okulumuza 500 m uzaklıkta bulunan Toki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda kontenjan dahilinde kalabileceklerdir.